Contact

De kwintencirkel. Ik heb deze titel gekozen omdat mijn beroep muziektheoreticus is, maar ook omdat de kwintencirkel voor mij veel dingen symboliseert. Hij symboliseert om te beginnen de enigszins mystieke samenhang van dingen in het leven die met name in de muziek een zekere tastbaarheid krijgen. Hier kun je meer vinden over het begrip kwintencirkel.  Het leggen van verbanden en samenhangen doe ik voortdurend onbewust en dat vindt dan ook zijn weerslag in veel van de artikelen. In mijn boekenkast staan behalve boeken die met muziek te maken hebben ook veel boeken over astronomie, geschiedenis, kunst en natuur. Daar put ik dan ook regelmatig uit bij mijn beschouwingen.

Op meerdere sites publiceer ik artikelen. Mijn fascinatie voor de geschiedenis van Limburg kun je zien in vele artikelen op http://www.voorouderslimburg.nl. Gehoortrainingsoefeningen staan op https://www.ppsimons.nl/oefeningen.

Via de knop “zoeken” kun je een zoekterm invoeren die dan tot een of meerdere pagina’s kan leiden. Met de zoekterm “romaans” zul je bijvoorbeeld verwezen worden naar meerdere pagina’s die gaan over Romaanse kunst.

Contact kun je leggen via deze pagina: contact

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.