Verlanglijstje

Tussen de stapel tekeningen die mijn oudste kleinzoon van zes jaar gisteren maakte toen hij bij ons was, vond ik nog een verlanglijstje. Vijf regels. Dat zullen vijf cadeautjes zijn waar hij om vraagt zul je denken. Nee hoor. Hij vraagt beleefd aan Sinterklaas in vijf regels om slechts één cadeautje: een koningsmantel. Er staat ook iets over snoepgoed maar dat wil hij zeker niet weet ik, hij houdt niet van snoepen. Verder raadt hij sint aan om maar in zijn boek te kijken, dan weet hij waar die koningsmantel heen moet. Ik kan het niet helemaal ontcijferen maar volgens mij staat er zo iets:

Lieve Sint, weet u dat in de pakjes-
kamer is een koningsmantel
goed zien ……. goedheiligman
…… … snoepgoed, kijk
maar in je boek

verlanglijst1

Over Pieter Simons

Docent muziektheorie. Interesses: geschiedenis algemeen, kunstgeschiedenis, lokale geschiedenis, muziek en muziektheorie, filosofie, astronomie, fotografie, natuur, wilde bloemen. En daarnaast allerlei maatschappelijke dingen als onderwijs en opvoeding
Dit bericht werd geplaatst in kleinzoon en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.