Contrapunt 1

 

Eva Jinek zei laatst in een gesprek met Paul Witteman dat ze nooit muziek in haar hoofd had. Muziek was niet haar taal.

Ik heb altijd muziek in mijn hoofd. Vanochtend had ik onderstaande melodie in mijn hoofd, die ik uitwerkte tot een klein contrapuntisch stukje voor twee klarinetten. Tja. Ook leuk om er wat beelden bij te zetten zonder verder enige pretenties. Foto’s o.a. van de Holterberg en van de Mookerhei.

Ik kreeg een reactie dat het een leuk stukje was maar wel wat kort. Dat vond ik zelf ook. Ik heb het dus wat uitgebreid en er nu uitsluitend voorjaarsfoto’s 2017 van Oostvoorne bij gezet, Op het moment dat het stukje voor de tweede keer wordt gespeeld.

Over Pieter Simons

Docent muziektheorie. Interesses: geschiedenis algemeen, kunstgeschiedenis, lokale geschiedenis, muziek en muziektheorie, filosofie, astronomie, fotografie, natuur, wilde bloemen. En daarnaast allerlei maatschappelijke dingen als onderwijs en opvoeding
Dit bericht werd geplaatst in muziek, natuur en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Contrapunt 1

  1. Anoniem zegt:

    Leuk stukje muziek . Had wel wat langer mogen duren.

    Geliked door 1 persoon

  2. Nely Spijker zegt:

    Sorry, vergeet mijn naam. Bij deze: Nely. En bedankt. Werd er blij van, ook met de beelden

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.