zwoele zondag

Vandaag zijn we lekker thuis gebleven in de tuin. Op veel plaatsen werd het dertig graden en het voelde benauwd. In onze tuin geven we veel ruimte aan inheemse kruiden als Robertskruid en brandnetel. Ik besloot om wat te gaan experimenteren met mijn nieuwe fotocamera. Het kost even voordat je de belangrijkste dingen door hebt. Vroeger maakte ik moeiteloos close-up foto’s maar met deze camera werkte dat toch een beetje anders. Maar ik denk dat ik het inmiddels aardig door heb. Laat in de middag begon het sterk te waaien. Ik nam het geluid in de tuin op dat moment op en plaatste dat bij de gemaakte foto’s. Samen leverde dat dit filmpje op.

Over Pieter Simons

Docent muziektheorie. Interesses: geschiedenis algemeen, kunstgeschiedenis, lokale geschiedenis, muziek en muziektheorie, filosofie, astronomie, fotografie, natuur, wilde bloemen. En daarnaast allerlei maatschappelijke dingen als onderwijs en opvoeding
Dit bericht werd geplaatst in natuur en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op zwoele zondag

  1. abcjimmy zegt:

    Wat een mooie tuin hebben jullie… leuk om te zien hoe alles bloeit, jullie tuin, een klein stukje natuur bij huis!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.